Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.49 secunde)
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Impasul", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas.
In ultima perioada, s-a vorbit tot mai des despre necesitatea stabilirii, in cadrul conducerii Coalitiei, a unui calendar precis pentru castigarea ultimelor doua pozitii-cheie necesare Aliantei pentru consolidarea puterii politice.
Dupa ce a poftit UDMR si PC sa-si stabileasca "orientarea si directia” - mai exact daca isi asuma sau nu actul de guvernare pe parcursul acestui mandat - Boc a precizat ca maghiarii si conservatorii se pot gandi, pana in luna iulie, daca vor sa ramana la putere in actuala formula sau vor alegeri anticipate.
Intrebat daca vor fi sanctionati cei care au votat in favoarea PSD, Tariceanu a spus ca nu se poate identifica cine a votat gresit intr-o procedura de vot secret.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie.
El le-a transmis democratilor ca "nimeni nu vine de dragul PD, vine si negociaza un loc si apoi creeaza tulburari in organizatiile locale".
Acum acesta este fortat sa apeleze la cele mai bune calitati ale lui pentru a completa o misiune imposibila, trei asasinate in tari diferite iar toate vor trebui sa para ca si simple accidente.
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Visele, avertismente lansate in timpul somnului (Autor : GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Rusia nu schimba ora In 2011, Rusia a anuntat ca nu va mai respecta ora de vara si ora de iarna si nu va mai da ceasul inainte si inapoi. ... La fel se intampla in Islanda.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S. ... Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova.
Echipele SDFEE Electrica au oprit curentul la 600 de case in zonele inundate, pentru a evita posibilitatea producerii unor accidente prin electrocutare. "Cu toate ca gospodariile le sunt inundate, oamenii se intorc in sat pentru a salva ce se mai poate.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
despre OZN-uri, intalniri cu extraterestri, intelegeri guvernamentale cu acestia s.a.m.d., care circula in media, sunt 100% demne de incredere.
Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
google-analytics.com